آموزش طرز تهیه کره ی بادام_زمینی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادام زمینی خام و بدون نمک…………….. 500 گرم
نمک…………………………………… نوک قاشق چای خوری
روغن زیتون……………………………. 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شیره ی انگور…………………… 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پوست بادام زمینی های خام و بدون نمک را جدا می کنیم. بادام زمینی ها را کم کم در غذاساز ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه، میکس می کنیم، چند دقیقه استراحت می دهیم و دوباره میکس می کنیم. تا تمام شدن بادام زمینی ها، این کار را تکرار می کنیم تا بادام زمینی ها کاملا میکس و خمیر و یکدست شود سپس نمک را اضافه کرده و دوباره همه ي مواد را با هم میکس می کنیم و اجازه می دهیم کمی استراحت کند سپس روغن_زیتون را اضافه کرده و دوباره میکس می کنیم. در آخر عسل یا شیره ی انگور را اضافه کرده و دوباره میکس می کنیم. کره ی بادام زمینی آماده شده را در ظرف شیشه ای می ریزیم.
.
شیرینانه: بهتر است بین هر چند دقیقه میکس کردن مواد، چند دقیقه استراحت داشته باشیم تا هم غذاساز، داغ نکند و هم بادام زمینی ها بهتر حالت معجون پیدا کند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه