آموزش طرز تهیه کرم کارامل شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
315 میلی لیتر شیر
185 میلی لیتر خامه
4 زرده تخم مرغ
60 گرم شکر
150 گرم شکلات تکه تکه شده
–
برای کارامل:
185 گرم شکر
185 میلی لیتر آب
طرز تهیه
برای کارامل، آب و شکر رو اونقدر بجوشونین تا کاراملی شه و داخل قالبهاتون بریزین.
شیر و خامه رو روی شعله بجوشونین (بنظر من نجوشه بهتره، فقط داغ شه) و شکلاتهارو اضافه کنین تا حل شن، زرده های تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنین و اضافه کنین به مخلوط شکلاتی و مخلوط کنین و بعد این مخلوط رو توی قالبها که کارامل ریختین بریزین ، قالبهارو داخل یک ظرف بزارین و تا نصفش آب گرم(جوش) بریزین و 50 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه بپزین.
از فر درآوردنی بزارین تا به دمای اتاق برسن بعد بزارین یک شب توی یخچال بمونن بعد داخل ظرف های دلخواه برگردونین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه