آموزش طرز تهیه کرم پاتیسیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کرم پاتیسیر (patissiere) از کرم های معروف و پرکاربرد فرانسوی در شیرینی پزی است و عنصر اصلی آن زرده تخم مرغ می باشد. همان طور که می دانید همه ما به نوعی در تهیه کیک ها و شیرینی ها از انواع کرم ها با طعم و مزه های مختلف استفاده می کنیم و کرم پاتیسیر از معروف ترین این کرم ها می باشد.
طرز تهیه کرم پاتیسیر بسیار ساده و آسان است و شما می توانید این کرم خوشمزه را در تهیه انواع پیراشکی، دسر، تارت، پای، لایه و کرم میانی کیک ها و لایه رویی انواع شیرینی ها استفاده کنید.
مواد لازم:
شیر یک و یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یا پودر قند 1 چهارم پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. برای درست کردن این کرم خوشمزه، ابتدا همه مواد راز از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. توجه کنید در حد ولرم شدن کافی است و نباید شیر داغ شود یا بجوشد.
2. سپس زرده های تخم مرغ را در یک کاسه هم می زنیم تا یکدست شود. بعدش شکر و وانیل را به ترتیب اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مایه کرم رنگ شود. در ادامه مقداری از شیر ولرم را نگه می داریم و بقیه را کم کم به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
3. حالا نشاسته ذرت را با آرد مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سپس شیر باقی مانده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. بعد برای اینکه از یکدست و صاف شدن آردهای مخلوط شده با شیر مطمئن شویم آن را از صافی ردش می کنیم و بعدش به مایه اضافه می کنیم.
4. حالا مایه را هم می زنیم تا همگی مواد باهم مخلوط شوند. بعد مایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد. بعد از اینکه مایه به غلظت مطلوب رسید، کرم پاتسیر ما آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه