آموزش طرز تهیه کرم انبه(مانگو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 انبه بزرگ رسیده، پوست کنده و پوره شده
1 انبه متوسط رسیده، پوست کنده مکعبی خرد شده برای تزیین
1ونیم پیمانه خامه پرچرب 35%
4 قاشق غذاخوری پودر شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
پسته برای تزیین
طرز تهیه
خامه، پودر هل و شکر رو خوب با همزن بزنین تا فرم بگیره، حدود 6-7 دقیقه. بعد مقداری از خامه فرم گرفته رو برای تزیین نگه دارین و به بقیش، پوره انبه رو اضافه کنید و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین.سپس در ظرفهای سرو بریزین و تزیین کنید و نوش جان کنید یا در یخچال بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه