آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
3 قاشق غذاخوری آب
2 قاشق غذاخوری سرکه (اختیاری)
1عدد تخم مرغ
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق مربا خوری شکر
3 لیوان آرد
برای رومال :
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری شیره ی انگور
4-5 قاشق غذاخوری کنجد بو داده
طرز تهیه
بجز آرد بقیه مواد را باهم مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید خمیری که مثل نرمی گوش است به دست آورید خمیر را روی میز که کاغذ روغنی انداختید به شکل مستطیل در ابعاد20در28 سانتی متر با وردنه باز کنید. تخم مرغ را هم بزنید شیره ی انگور را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی خمیر بمالید. به مقدار فراوان کنجد بپاشید با دست کمی فشار بدید تا کنجد ها به خمیربچسبد. یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید سپس خمیر را به شکل نوارهای یک سانتی برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله دو سانت از هم بچینید و در فر 180 درجه که 15_20 دقیقه از قبل گرم کردید بذارید و تا وقتی که رنگش طلایی شود حدود 25_30 دقیقه بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه