آموزش طرز تهیه کرامب کیک نیویورکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
85 گرم کره نرم، مکعبی خرد شده
1 تخم مرغ بزرگ
1 زرده تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/3 پیمانه باترمیلک(طرز تهیه اش پایینه)
–
برای تاپینگ :
1/3 پیمانه شکر
1/3 پیمانه شکر قهوهای تیره
3/4 قاشق چایخوری دارچین یا پودر نسکافه (گرانولهارو پودر کنین)
1/8 قاشق چایخوری نمک
113 گرم کره آب شده و ولرم
1 و 3/4 پیمانه آرد کیک پزی
طرز تهیه
برای تاپینگ یا همون رویه کیک، همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کرامبی(تکه تکه) شه.مثل عکس.
برای کیک، فر رو در دمای 165-170 درجه بزارین، قالب 20 در 20 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین. حالا، آرد،شکر،جوش شیرین و نمک رو با همزن برقی هم بزنید، بعد سرعت همزن رو کم بزارین و کره رو اضافه کنید و 1-2 دقیقه بزنین تا کرامبی(تکه تکه) شه، بعد بقیه مواد کیکو اضافه کنید و 1-2 دقیقه بزنین تا سبک و پفی شه.
کیک رو داخل قالب پخش کنین و روش تاپینگ یا همون رویه رو بریزین، 35-40 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک.
بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنین.
برای باترمیلک، داخل 1 پیمانه، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و 5 دقیقه صبر کنین تا شیر ببره.ما به 1/3 ازین نیاز داریم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه