آموزش طرز تهیه کباب چوبی مرغ و سبزیجات؛ غذایی پرکالری و کمچرب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کباب چوبی مرغ و سبزیجات غذای سادهای است که میتوانید ظرف مدت ۳۵ دقیقه آن را آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید. مصرف غذاهای چرب موجب سوزش معده میشود. ولی این غذا با چربی پایین خود از بروز این پدیده جلوگیری میکند. این کباب با داشتن پروتئین فراوان و کالری بالا برای رژیم غذایی ورزشکاران نیز مناسب است. طرز تهیه کباب چوبی مرغ و سبزیجات در اصل برای سیخهای چوبی است، ولی برخی افراد برای جلوگیری از متلاشیشدن چوب در غذا ترجیح میدهند از سیخهای فلزی استفاده بکنند. با طرز تهیه این غذای پرکالری و کمچرب با ما همراه باشید.
ترکیبات
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چایخوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چایخوری ریحان؛
نصف قاشق چایخوری رزماری؛
نصف قاشق چایخوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینهی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتیمتری؛
۴ ففجان کدو سبز برششده در ابعاد ۲٫۵ سانتیمتری؛
۳ فنجان قارچ دکمهای بدونساقه؛
۱ فنجان برنج قهوه ای پختهشده بدون نمک و روغن.
طرز تهیه کباب چوبی مرغ و سبزیجات
در یک کاسهی متوسط ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش، ۱ قاشق چایخوری ریحان، نصف قاشق چایخوری رزماری و نصف قاشق چایخوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکههای مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات بهمدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آنها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچها را بهطور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخها را بر روی منقل بگذارید.
بگذارید هر طرف آنها بهمدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخها را بچرخانید تا کبابتان نسوزد.
کبابتان را با برنج قهوه ای داغ سرو کنید.
توجه: بهطور سنتی کباب بر روی نان یا برنج سرو میشود. میتوانید کباب را با سیخ یا بدون سیخ سرو کنید یا حتی آن را با سسهای موردعلاقهتان میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه