آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه کباب ترش ساده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کباب ترش ساده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای5 نفر

گوشت (کبابی و بدون استخوان(قلوه گاه گوسفندی)) 500 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری (خرد شده) 2 قاشق غذا خوری
آب انار (ترش) 2 لیوان
گلپر به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا گوشت را مانند گوشت كباب چنجه خرد كنید و با گوشتكوب كمی بكوبید تا نازك شود.سپس پیاز را رنده كرده و جعفری خرد شده را با دو لیوان آب انار ترش به آن اضافه كرده و یك شب بگذارید بماند.

2-در صورتی كه آب انار در دسترس نبود می توانید دانه های انار ترش را خوب سائیده با جعفری و پیاز مخلوط كرده و گوشت را در آن به مدت یك شب خوابانده سپس نمك و فلفل را به آن افزوده به سیخ بكشید و مانند سایر كبابها آن را كباب نمائید.سپس با گلپر و سماق میل كنید.

سایر نکات

در صورت تمایل ابتدا 2ساعت گوشت را داخل اب پیاز و زعفران و آبلیمو بخوابانید و بعد آن را داخل مواد ذكر شده قرار دهید
كباب ترش در انواع دیگر نیز طبخ می شود. بطور مثال كباب ترش مخصوص رامسر كه همراه گردو و رب انار ترش است
بهتر است از گوشت گوسفندی تازه برای طبخ این كباب استفاده شود
در صورت تمایل بعد از آماده شدن كباب روی آن را با سس انار یا رب انار تزیین نموده و سرو كنید.
طرز تهیه کباب ترش ساده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی