آموزش طرز تهیه کباب تابه ای با مغز پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
وقتی زمان زیادی برای درست کردن غذا نداشته باشیم، کباب تابه ای معمولا از آن گزینههایی است که به دادمان میرسد. قبلتر طرز تهیه کبابتابهای را به شما آموزش دادیم. اما این بار میخواهیم طرز تهیه کباب تابه ای با مغز پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ پیمانه گوشت چرخ کرده
دوسوم پیمانه پودر پنیر پارمسان
پنیر چدار به مقدار لازم
۲ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
فلفل سیاه و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را رنده کرده و نصف آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید تا کاملا پیاز با گوشت مخلوط شود.
پودر پنیر پارمسان، فلفل و ادویه را به مخلوط گوشت اضافه کرده و دوباره مواد را ورز دهید. روی ظرف سلفون کشیده و مواد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
از مخلوط گوشت به اندازه یک پرتغال بردارید و با کف دست پهن کنید. یک تکه از پنیر چدار را وسط گوشت قرار دهید و گوشت را روی پنیر جمع کنید و به آن فرم دهید.
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و گوشتها را داخل تابه بچینید. شعله را روشن کنید تا کبابها کمی سرخ شوند. سپس سس گوجه یا رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و روی کبابها بریزید.
کمی زمان دهید تا کبابها مغز پخت شده و آب آنها گرفته شود. حالا کبابها را برگردانید و طرف دیگر آنها را هم سرخ کنید. نکته مهمی که نباید فراموش کنید این است که چون از پودر پنیر پارمسان استفاده میکنید، نیازی به استفاده از نمک نیست.
بعد از این که کبابها مغزپخت شده و سرخ شدند، آنها را داخل یک ظرف سرو کرده و با نان یا برنج نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه