آموزش طرز تهیه کباب تابهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : ۷۵۰ گرم
پیاز : ۲ عدد تقریبا بزرگ
گوجه فرنگی : ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه
۱- پیاز رو رنده کنید و یکم آبش رو بگیرید. با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و با دست خوب ورز بدید و مخلوط کنید.
۲- یک ساعتی استراحت میدیم تا هم آب اضافیش خارج بشه و هم مواد به خورد هم برن.
۳- کف تابه رو چرب کنید و گوشت رو کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید. دستتون رو خیس کنید و سطح روی گوشت رو خوب صاف کنید. با کفگیر کباب ها رو به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدید و بین اونا رو کمی فاصله بدید.
۴- گوجه فرنگی ها رو نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدید و روی کباب بچینید (میتونین جدا هم سرخشون کنین).
۵- درب تابه رو بذارید و حرارت رو کم کنید. کباب ها آروم آروم آب میندازن و با آب خودشون میپزن.
۶- در ۵ دقیقه آخر شعله دو کمی بلند کنید تا کباب ها سرخ بشن و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه و بعد رب گوجه فرنگی و با کمی اب مخلوز کنید و بریزید روی کباب ها و اجازه بدید با حرارت ملایم ابش تبخیر بشه.
نکته
۱- میتونید از فلفل کبابی هم در کنار این کباب ها استفاده کنید.
۲- گوشتی که برای کباب تابه ای استفاده میکنید، بهتره که مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله باشه.
۳- آب پیاز رو کمی بگیرید و با گوشت مخلوط کنید تا کباب ها آب نندازن و وا نرن.
۴- میتونید کباب ها رو در سینی فر یا یک پیرکس چرب شده مناسب، در طبقه وسط فر هم بذارید تا بپزن.
۵- برای جلوگیری از وا رفتن كبابها آنها را خوب ورز بدهید.
۶- اگر مایه شما رقیق شد به آن یا آرد نخودچی اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه