آموزش طرز تهیه کباب بختیاری گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
سویا درشت 100 گرم
پنیر کبابی(هالومی) 1/2 بسته
سیر 1 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
روغن مایعئ 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سویاها را همراه با مقداری زردچوبه و ادویه دلخواه داخل آب گرم به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سیر را ریز رنده کنید. روغن مایع و آبلیمو هم به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کنار بگذارید. پنیر را بهاندازه تکههای سویا خرد کنید. آن را هم کنار بگذارید.
2-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سویاهای خیسخورده را از آب خارج کرده و در سبدی بریزید، سپس آنها را همراه با تکههای پنیر داخل مخلوط سیر و آبلیمو قرار دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. بهآرامی هم بزنید تا مواد به خورد تکههای سویا و پنیر بروند. ظرف را به مدت ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3-حالا کبابها را آماده کنید. سویاها و تکههای پنیر را یکی در میان به سیخهای چوبی بکشید. سیخها را داخل ظرف یا سینی فر چرب شده بچینید. ظرف را داخل فر قرار دهید تا کبابها طلایی شوند.
4-كباب بختياري گياهي آماده است. آن را همراه با برنج زعفراني و گوجه كبابي سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه