آموزش طرز تهیه کباب بادمجان در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
7_6 عدد بادمجان
1 استکان روغن مایع
800 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط(اگر 200 گرم این مقدار گوشت بره باشد خوشمزه تر میشود)
2عدد فلفل قرمز
2عدد فلفل سبز
1عدد پیاز متوسط
4 حبه سیر
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
فلفل سیاه ، زیره ، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ، نمک
برای روی غذا:
2عدد گوجه فرنگی
4عدد فلفل سبز
50گرم کره
طرز تهیه
به ترتیب پیاز پوست کنده و از وسط نصف کرده،سیر، فلفل قرمز و فلفل سبز که ساقه و تخم ها را تمیز کرده اید را در غذاساز ساز بریزید و از 1استکان روغن1 قاشق غذاخوری روغن مایع به مواد اضافه کرده و چند دقیقه خرد کنید. سپس گوشت چرخ کرده،جعفری،نمک و ادویه ها را اضافه کرده مجدد در غذاساز مخلوط کنید. من همیشه گوشت را در غذاساز مخلوط میکنم هم راحت است و هم خوب ورز داده میشود. از گوشت تیکه هایی به اندازه گردو برداشته و گرد کرده شکل کوفته بدین. مواد کوفته کمی نرم میشود اما اشکالی ندارد بعد از پخت سفت میشود. بادمجان ها را بدون اینکه پوست بکنید برش های پهنی بزنید اما خیلی پهن نشود که مغز بادمجان نمیپزد و نیم ساعت در آب نمک نگه دارید تا تلخی بادمجان گرفته شود بعد از نیم ساعت آبکش کرده و کمی با دست فشار بدین تا آبش گرفت شود. در سینی یک عدد بادمجان و یک عدد کوفته کنار هم بچینین. 1 استکان روغن مایع که یک قاشق آن را برای مواد گوشتی برداشته بودین را روی تمام قسمتهای بادمجان ها بریزید و نمک بپاشید.
2عدد گوجه را برش درشت زده وسط سینی بذارین. فلفل ها را روی بادمجان ها بذارین .50 گرم کره را به تیکه های کوچک تقسیم میکنیم و روی بادمجان ها و کوفته ها بذارین. روی سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و سپس روی کاغذ فویل بکشید کاغذ روغنی را فراموش نکنید . تماس فویل گرم با غذا خوب نیست و برای سلامتی مضر است .سینی را که خوب محکم کردین و هوا نمیرود داخل فر 180درجه1ساعت بپزید و سپس بیرون آورده کنترل کنین اگر بادمجان ها خوب نپخته باشد فویل و کاغذ را بردارین و 10 دقیقه به این صورت بپزد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه