آموزش طرز تهیه کاچی چهار مغز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد گندم 1پیمانه
کره یا روغن حیوانی 100 گرم
زعفران دم کرده 1/2 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
گردو پسته،بادام و فندق پودر شده(از هر کدام) 2 قاشق غذا خوری
عسل 1/3 پیمانه
نبات 2-3 تکه بزرگ
آب جوش 1 لیتر
طرز تهیه
1-اول آرد و کمی با شعله کم تفت میدیم تا زمانی که بوی خامی آرد از بین بره بعد بهش روغن حیوانی یا کره رو اضافه میکنیم و آرد و تا زمانی که طلایی بشه تفت میدیم .
2-بعد مغزیجات آسیاب شده مون رو به آرد اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه تفت میدیم بعد حدود یک لیتر آب جوش به مواد اضافه میکنیم به همراه گلاب و زعفرون دم کرده و نبات و عسل هم اضافه میکنیم و زیر شعله رو کم میکنیم حدود ۱۰ دقیقه آروم بجوشه و قوام بیاد
3-بعد کاچی ما آماده خوردن هست
سایر نکات
میتونین نبات و توی آبجوش بزارین تا آب بشه بعد به آرد اضافه کنین من خود نبات و انداختم توی کاچیم با حرارت آب میشه
مقدار آب اگه کم بود و کاچیتون صفت بود میتونین یک مقدار دیگه آب جوش اضافه کنین
میتونین کاچیتون و بچشین و اگه شیرین تر دوست داشتین بهش یکم دیگه عسل یا نبات اضافه کنین و با حتی شکر هم میتونین اضافه کنین
من توی کاچیم دو قاشق غذا خوری کنجد هم اضافه کردم فوقلعاده خوشمزه تر شده بود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه