آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک لیمو و دانه خشخاش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک لیمو و دانه خشخاش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای 12 کاپ کیک : 225 گرم آردیکه بکینگ پودر و نمک داره خودش یا اینکه خودتون اضافه کنین(مثلا برای هر پیمانه آرد،دو قاشق چایخوری از آرد رو بردارین، و حدود نصف قاشق چایخوری نمک و حدود یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر بهش اضافه کنین)(یادتون نره که ما 225 گرم از این نوع آرد نیاز داریم، نه یک پیمانه) – 175 گرم شکر طلایی – پوست رنده شده 2 عدد لیمو – 1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش تست شده(روی شعله متوسط به بالا، توی تابه خشک، 2تا3 دقیقه تست کنین) – 3 تخم مرغ – 100 گرم ماست طبیعی – 175 گرم کره آب شده و ولرم

طرز تهیه

برای کرم روش: 225 گرم کره نرم – 400 گرم پودر شکر الک شده – آب یک لیمو – کمی رنگ مجاز خوراکی زرد
برای تزیین: گل – اسپرینکل زرد
✏فر رو در دمای 160تا180 درجه بزارین، 12 قالب مافین رو آماده کنبن، آرد، شکر، پوست رنده شده لیموها و دانه های خشخاش رو مخلوط کنین، در ظرفی دیگه، تخم مرغ هارو خوب بزنین و ماست رو اضافه کنین و بعد این مواد رو همراه کره آب شده، به مواد خشک اضافه کنین و با قاشق چوبی یا لیسک، مواد رو مخلوط کنین. 20 تا 22 دقیقه بپزین.(خلال دندان تمیز دربیاد از توش). 5 دقیقه بزارین سرد شه بعد ازینکه از فر درآوردین، بعد از قالبشون دربیارین بزارین کاملا سرد شن در دمای اتاق.
✏برای کرم، کره رو در ظرف بزرگ خوب بزنین تا خوب نرم شه، سپس آرام آرام پودر شکر و آب لیمو رو اضافه کنین و بزنین، بعد رنگ خوراکی هم بزنین و بعد با فاصله 1 سانتی متر روی کاپ کیک ها پایپ کنین. مثل شکل یا هر طور خواستین. بعد تزیین کنین و نوش جان کنین
طرز تهیه کاپ کیک لیمو و دانه خشخاش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی