آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی-پرتقالی بهمراه کرم و گاناش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی-پرتقالی بهمراه کرم و گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 تخم مرغ
70 گرم کره
3 قاشق مرباخوری آب
110 گرم شکر
75 گرم آرد کیک پزی
25 گرم پودر کاکائو
2 قاشق چایخوری اسانس پرتقال

برای روی کیک:
پوست پرتقال نازک ودراز رنده شده

برای کرم:
50 گرم شکلات شیری، خرد شده
250 میلی لیتر خامه

برای گاناش:
100 گرم شکلات تلخ یا شیری، خرد شده
60 میلی لیتر خامه
1 قاشق چایخوری اسانس پرتقال

طرز تهیه

برای کیک، کره و آب رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین تا کره حل شه، در کاسه ای، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین حدود 5 دقیقه، آرد و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و بعد به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنین با الک کردن، و با لیسک زیرو رو کنین، اسانس و مخلوط آب و کره رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.داخل قالبهای مافین که کره مالیدین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزین.همینکه از فر درآوردین، سریع با چاقو کناره هاشونو از قالب جدا کنین و کاپ کیک هارو روی سیم بچینین تا سرد شن.
برای کرم، شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین. سپس خامه رو با همزن چند دقیقه بزنین تا یجورایی فرم بگیره بعد شکلات آب شده و سرد شده رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.این کرم را بین دو لایه کیک میزارین.
برای گاناش هم، خامه و اسانس رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین، بعد از روی حرارت بردارید و شکلات رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی-پرتقالی بهمراه کرم و گاناش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی