آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی باپاتیسیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی باپاتیسیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 1/3 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
پودر کافی میکس 1 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع یا کره 1/3 پیمانه
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری

مواد کرم

شیر 1 پیمانه
شکر 150 گرم
آرد یا نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق مربا خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-فر را روی ۲۰۰ درجه گرم کنید

2-شیر داغ و کافی میکس را مخلوط کنید. پس از اینکه سرد شد روغن و تخم مرغ و وانیل را اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید.

3-آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو الک شده را همراه با شکر به مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

4-داخل قالب کاپ کیک ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید.

5-برای تهیه کرم : تخم مرغ وآرد یا نشاسته ذرت را در شیر سردحل میکنیم شکر و تخم مرغ را به شیر افزوده روی حرارت ملایم خوب هم میزنیم تا غلیظ و یکدست شود

6-بعد از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را می افزاییم. میتونید از اسانسهای دیگه هم داخل کرم بزنید من دو قطره اسانس موز هم میزنم. اجازه بدین تا کرم سرد بشه بعد راحت با قیف و ماسوره دلخواه شکوفه بزنید.

سایر نکات

اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما کف قالب رو چرب و ارد پاشی کنید .در غیر اینصورت از کپسول های کاغذی استفاده کنید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی باپاتیسیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی