آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی باپاتیسیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1/3 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
پودر کافی میکس 1 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع یا کره 1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد کرم
شیر 1 پیمانه
شکر 150 گرم
آرد یا نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-فر را روی ۲۰۰ درجه گرم کنید
2-شیر داغ و کافی میکس را مخلوط کنید. پس از اینکه سرد شد روغن و تخم مرغ و وانیل را اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید.
3-آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو الک شده را همراه با شکر به مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
4-داخل قالب کاپ کیک ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید.
5-برای تهیه کرم : تخم مرغ وآرد یا نشاسته ذرت را در شیر سردحل میکنیم شکر و تخم مرغ را به شیر افزوده روی حرارت ملایم خوب هم میزنیم تا غلیظ و یکدست شود
6-بعد از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را می افزاییم. میتونید از اسانسهای دیگه هم داخل کرم بزنید من دو قطره اسانس موز هم میزنم. اجازه بدین تا کرم سرد بشه بعد راحت با قیف و ماسوره دلخواه شکوفه بزنید.
سایر نکات
اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما کف قالب رو چرب و ارد پاشی کنید .در غیر اینصورت از کپسول های کاغذی استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه