آموزش طرز تهیه کاپ کیک با فراستینگ وانیلی و پایه کوکی شکلات چیپسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1ونیم پیمانه آرد همه کاره
1ونیم پیمانه آرد کیک پزی
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه کره بی نمک
1 و 3/4 پیمانه شکر
4 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1 و 1/4 پیمانه شیر پرچرب
فراستینگ ساده وانیلی(طرز تهیه در پست بعدی که بزودی میزارم)
2 و 1/4 پیمانه بیس کوکی شکلات چیپسی(زیر کاپ کیک)(طرز تهیه در دو پست بعد که بزودی میزارم)
13 کوکی کوچولو برای تزیین
طرز تهیه
12 کاپ مافین رو آماده کنین،آردها، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین، در طرف دیگه کره و شکر رو با درجه متوسط به بالا همزن بزنین، تا پفی شه(حدود 3 دقیقه)، درجه رو کم کنین، یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هر سری بزنین،بعد وانیل رو اضافه کنین. در 3 مرحله آرد رو اضافه کنین با شیر(با آرد شروع کنین و با آرد تموم کنین).به هر کاپ مافین، 1 قاشق غذاخوری از بیس کوکی شکلات چیپسی بزارین و فشار بدین، بعد روی هر کدوم، 2 قاشق غذاخوری از مایع بریزین، در فر گرم 180 درجه حدود 18-20 دقیقه بپزین(خلال دندان تمیز دربیاد).کاپ کیک هارو بزارین خوب سرد شن، با ماسوره فراستینگ وانیلی رو پایپ کنین، و یدونه کوکی کوچولو بزارین روش.
–
⚠نکته: کاپ کیک ها بدون فراستینگ تا دو روز میمونن در دمای اتاق
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه