آموزش طرز تهیه کاپهای مرغ و پنیر نوعی فینگرفود . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
100 گرم سینه مرغ، که خرد کردین و با نمک و فلفل و آب لیمو و … مارینه کردین و روش سلفون گذاشتین
1 پیاز کوچک، خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1/4 پیمانه ذرت
3-4 عدد قارچ(اختیاری)
2 فلفل سبز کوچک شیرین
1 پنس ارگانو
نمک و فلفل سیاه
روغن مایع
–
برای سس سفید:
1/2 قاشق چایخوری آرد
1 قاشق چایخوری کره
1/2 پیمانه شیر
فلفل سیاه و ادویه جات دلخواه
نمک
در دستور مقادیر دقیقا اینجور بود
ولی در عکس انگار بیشتره
شما میتونین از دستور سس بشامل دیگه استفاده کنین
–
برای کره سیری:
1/4 پیمانه کره
1 حبه سیر ریز رنده شده
–
برای کاپها:
6 نان تست که گوشه هاشو بریدین
پنیر موزارلا
طرز تهیه
برای فیلینگ، داخل تابه مرغ رو تفت بدین تا بپزه، نیاز بود بعد از سرد شدن باز کوچکتر کنین، حالا در همون تابه، البته بدوم مرغا، پیاز و سیر رو اضافه کنین و 3-4 دقیقه تفت بدین، ذرت، قارچهای خرد شده و فلفل رو اضافه کنید و مخلوط کنین خوب،ارگانو، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و 2 دقیقه بپزین بعد مرغارو اضافه کنید.
برای سس سفید، داخل تابه تمیز، کره رو آب کنین و آرد رو اضافه کنید و سریع هم بزنین،تا بعد از چند دقیقه بوی آرد بیاد.شیر رو کم کم اضافه کنین و مخلوط کنین تند تند.ادویه جات و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد مدام هم بزنین تا غلیظ شه.از روی حرارت بردارید. اگه بعد از سرد شدن خیلی سفت بود چند قاشق شیر اضافه کنید و مخلوط کنین.
برای کره سیری،کره رو آب کنین و سیر رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا اصل مطلب، قالب مافین رو خوب چرب کنین با کره،نان هارو داخلش بزارین، کره سیری رو داخل و اطراف نانها بمالین با فرچه، فیلینگ رو داخلش بریزین، بعد سس فید رو بریزین،خواستین زیتون بزارین روش،بعد در آخر پنیر بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا نانها سرخ شن و پنیر آب شه.هم از پایین و هم از بالا روشن باشه فر.
سریع سرو کنین.
نکته:فیلینگ اختیاریه میتونین هویج، بروکلی و … هم اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه