آموزش طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی، لذت را لقمه کنید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه