آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

قارچ (از وسط دو نیم شده): 400 گرم
روغن زیتون: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم سرو:

نان باگت (سرخ شده): یک عدد
سس گوجه فرنگی تند: 2 ق س
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
نعناع خشک: یک ق چ
گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
برگ آویشن تازه: در صورت تمایل

طرز تهیه

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.

سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی