آموزش طرز تهیه کامل تبوله عدس خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد تبوله عدس یکی از سالادهای خوشمزه کشورهای عربی است که از بلغور نیم پز شده و سبزیجات معطر درست می شود و شهره جهانی دارد. در این دستور بجای بلغور از عدس پخته شده استفاده شده است.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه – زمان پخت : ۳۰ دقیقه – تعداد نفر : ۶ – ۴ نفر
مواد لازم برای تبوله عدس :
عدس پخته شده ۲ پیمانه
جعفری تازه ریز خردشده ۱ دسته کوچک
شوید تازه ریز خردشده ۱ دسته کوچک
نعناع تازه ریز خردشده ۴ – ۵ برگ بزرگ
گوجه گیلاسی قرمز ۶ – ۵ عدد
گوجه گیلاسی رنگهای دیگر ۶ – ۵ عدد ( رنگ زرد، نارنجی یا هر رنگ دیگر، اگر نبود به همان اندازه به جایش از گوجه فرنگی گیلاسی رنگ قرمز استفاده کنید ).
کالباس گوشت قرمز از نوع مرغوب ۶ – ۵ ورق
مواد لازم برای سس :
آب لیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
رب انار رقیق۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون حدود ۳ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
حدود یک ونیم پیمانه عدس خشک را خوب تمیز کرده و بشویید و با مقداری آب بگذارید بپزد، اما مواظب باشید عدس ها له نشوند و بعد از پخت آبکش کرده و رویش کمی آب ولرم بگیرید تا آب تیره اضافی حاصل از پخت عدس ها برود و باعث سیاه شدن سالاد نشود.
فقط برگ های جعفری، نعناع و شوید را تمیز کرده و بشویید و خوب خشک کنید تا هیچ آب اضافه ای نداشته باشند. بعد در دست رول کرده و خوب ریز کنید و کناری بگذارید.
خرد کردن جعفری :
پیازچه ها را هم فقط قسمت سفیدشان را ریز خرد کنید، و فقط قسمت های نرم قسمت سبز و تازه اش را هم خرد کنید، نیازی به قسمت سبزسفت و خشک نداریم.
خرد کردن پیازچه :
گوجه های شسته شده و خشک شده را به ۴ تکه تقسیم کنید و کناری بگذارید.
کالباس را باریک باریک خرد کنید، هر چقدر باریک تر خرد کنید به همان اندازه سالادتان زیباتر خواهد شد. یک ماهی تابه را بگذارید گرم شود و کالباس ها را بدون روغن در آن بگذارید تا کمی آب خودشان را از دست بدهند، می توانید خیلی کم کره یا روغن زیتون هم بزنید.
مواد خردشده و آماده شده را به همراه عدس در یک کاسه بزرگ ریخته و باهم مخلوط کنید. سس را بریزید و کمی با مواد مخلوط کنید. در کاسه سرو سالاد، عدس را بکشید، وقتی سالاد را در ظرف سرو می کشید، خواهید دید که این سالاد رنگین کمانی از رنگ هاست و در عین سادگی، سالاد خوشمزه ای است.
طرز تهیه سس :
تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود و بعد روی سالاد بدهید و مخلوط کنید، اگر رب انار غلیظ است با کمی آب آن را رقیق کنید، رب انار مارک یک ویک یا کامبیز انتخاب های خوبی هستند.
نکات :
این سالاد را می توانید با عدس گرم و یا سرد درست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه