آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کالباس مرغ خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۱ کیلو
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ یا ۵ عدد (بستگی به میل خودتون داره)
هویج نگینی و آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ نگینی آبپز شده ۵ الی ۶ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
(جوز هندی و میخک در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری)

طرز تهیه

سینه مرغ را به همراه سیر داخل چرخ گوشت فشاری یا غذاساز ریخته و با هم چرخ میکنیم تا کاملا خرد شود،ادویه جات، نمک ،زرده تخم مرغ، آرد ذرت و روغن مایع را به سینه چرخ شده اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا مواد چسبنده شوند،هویج و قارچ را از قبل شسته و نگینی خورد میکنیم و هر کدام را جداگانه چند دقیقه آبپز میکنیم.
سلفون یا کیسه فریزر را پهن کرده و مواد رو به ترتیب از گوشت شروع کرده ،سپس هویج و قارچ را چند بار روی هم میچینیم و لایه آخر هم گوشت قرار میدیم (پس لایه اول و آخر باید گوشت باشد)بعد شروع به پیچیدن و رول کردن سلفون میکنیم باید چند دور سلفون رو دور مواد بپیچیم و با دست به کالباسمان فرم دهیم بعد از اینکه سلفون را خوب دور مواد پیچیدیم دوباره کالباس را برعکس داخل سلفون گذاشته و چند دور دیگر میپیچیم و سر و ته کالباس را با نخ محکم میکنیم و داخل قابلمه ای تقریبا بزرگ آب ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشد وقتی بجوش آمد کالباس را داخل آب قرار میدیم و درب قابلمه رو میذاریم و حین پخت چند بار کالباس را برمیگردونیم تا تمام قسمتهاش پخته شود،کالباس بعد از یک ساعت و نیم یا ۹۰ دقیقه آمادست و باید از آب خارج کنیم و سلفون آنرا درآوریم و اجازه دهیم خنک شود و داخل فویل بپیچیم و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهیم بعد برش بزنیم.
حتما باید کالباس ۱۲ ساعت در یخچال بماند بعد برش زده شود وگرنه خورد میشود.
ادویه جات جوزهندی و میخک و پاپریکا رو هم در صورت تمایل میتونید داخل کالباس بریزید ولی من نریختم
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی