آموزش طرز تهیه کالباس مرغ خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ کیلو
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ یا ۵ عدد (بستگی به میل خودتون داره)
هویج نگینی و آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ نگینی آبپز شده ۵ الی ۶ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
(جوز هندی و میخک در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری)
طرز تهیه
سینه مرغ را به همراه سیر داخل چرخ گوشت فشاری یا غذاساز ریخته و با هم چرخ میکنیم تا کاملا خرد شود،ادویه جات، نمک ،زرده تخم مرغ، آرد ذرت و روغن مایع را به سینه چرخ شده اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا مواد چسبنده شوند،هویج و قارچ را از قبل شسته و نگینی خورد میکنیم و هر کدام را جداگانه چند دقیقه آبپز میکنیم.
سلفون یا کیسه فریزر را پهن کرده و مواد رو به ترتیب از گوشت شروع کرده ،سپس هویج و قارچ را چند بار روی هم میچینیم و لایه آخر هم گوشت قرار میدیم (پس لایه اول و آخر باید گوشت باشد)بعد شروع به پیچیدن و رول کردن سلفون میکنیم باید چند دور سلفون رو دور مواد بپیچیم و با دست به کالباسمان فرم دهیم بعد از اینکه سلفون را خوب دور مواد پیچیدیم دوباره کالباس را برعکس داخل سلفون گذاشته و چند دور دیگر میپیچیم و سر و ته کالباس را با نخ محکم میکنیم و داخل قابلمه ای تقریبا بزرگ آب ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشد وقتی بجوش آمد کالباس را داخل آب قرار میدیم و درب قابلمه رو میذاریم و حین پخت چند بار کالباس را برمیگردونیم تا تمام قسمتهاش پخته شود،کالباس بعد از یک ساعت و نیم یا ۹۰ دقیقه آمادست و باید از آب خارج کنیم و سلفون آنرا درآوریم و اجازه دهیم خنک شود و داخل فویل بپیچیم و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهیم بعد برش بزنیم.
حتما باید کالباس ۱۲ ساعت در یخچال بماند بعد برش زده شود وگرنه خورد میشود.
ادویه جات جوزهندی و میخک و پاپریکا رو هم در صورت تمایل میتونید داخل کالباس بریزید ولی من نریختم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه