آموزش طرز تهیه کاسترول بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
شیر یا آب 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
روغن یا کره 1/2 پیمانه
آرد 4 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
مواد لازم میانی:
بادمجان 1/2 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرن3 تا ۴ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای 2 عدد
پنیر پیتزا 300 گرم
سیر ۵ حبه
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
طرز تهیه
1-بادمجان ها را پوست کنده، به صورت حلقه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده، نمک زده و در صافی قرار دهید.
2-در یک ظرف آب یا شیر، شکر، نمک و روغن آب شده را با هم مخلوط کنید.
3-آرد و بکینگ پودر را کم کم به روی آن بریزید تا تبدیل به خمیری مناسب شود. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
4-در این فاصله بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
5-پیاز داغ درست کنید.گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید. به گوشت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید.
6-فلفل دلمه ای را حبه قندی خرد کنید. پنیر را رنده ی درشت کنید. سیر رنده شده را با گوشت مخلوط کنید.
7-خمیر را به دو قسمت تقریبا نامساوی تقسیم کنید
8-روی سطح میز را آرد بپاشید. گلوله ی کوچک تر خمیر را به صورت بیضی به اندازه ی ظرف مورد نظر باز کنید. خمیر را به ظرف منتقل کنید.
9-روی سطح خمیر را با ۳ سانت فاصله از لبه ی ظرف کمی پنیر بپاشید. بادمجان های سرخ شده را کنار هم روی سطح خمیر قرار دهید. کمی دیگر پنیر بپاشید. گوشت چرخ کرده را روی بادمجان پهن کنید.
10-دوباره پنیر بپاشید. بعد فلفل دلمه ای را روی سطح گوشت پخش کنید. در سطح کار نیز پنیر بپاشید.
11-خمیر بزرگ تر را روی سطح آردی به شکل بیضی و قدری بزرگتر از خمیر اول باز کنید.خمیر را دور وردنه بپیچید و روی مواد قرار دهید.
12-با کمک آب لبه های دو قسمت خمیر را به هم بچسبانید. روی سطح خمیر را به زرده آغشته کنید. اضافه ی خمیر دور غذا را با خمیر بر ببرید. دور خمیر را مدل بدهید.
13-با اضافه های خمیر ساقه و برگ و گل درست کنید و روی سطح خمیر قرار دهید.کنار ساقه ها را در سه نقطه کمی شکاف سطحی بدهید تا خمیر در زمان پخت ترک نخورد.
14-گلبرگ و ساقه ها را هم به کمک قلم موی مخصوص با زرده آغشته کنیدغذا را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید تا بپزد و خمیر به رنگ طلایی در آید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه