آموزش طرز تهیه ژلو کیک دو رنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پودر ژله 1 بسته
اسانس وانیل چند قطره
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
کره یا روغن 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آرد 3 لیوان
شیر 1 لیوان
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( پس از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید ) ، در پایان اسانس وانیل را اضافه کنید.
2مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر و نمک ) را مخلوط و ۲ بار الک کنید سپس مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت مخلوط کنید تا تمام شود )
3-ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
4-در این فاصله ژله را آماده کنید ، پودر ژله را با ۱ لیوان اب جوش حل کنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید ، ژله را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( دقت کنید ژله بسته نشود ).
5-کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، صبر کنید تا کیک خنک شود ، روی کیک را با فاصله سوراخ هایی ایجاد کنید
6-سپس ژله را که از قبل آماده کرده اید روی سطح کیک بریزید ( برای ایجاد سوراخ ها ابزار را تا نیمه وارد کیک کنید و به انتهای کیک نرسانید ، از چنگال هم میتوانید برای ایجاد سوراخ ها استفاده کنید ).
7-پس از اضافه کردن ژله ، کیک را حداقل به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک خوب سرد شود
8-سپس کیک را برش بزنید و همراه با خامه یا باتر کرم تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه