آموزش طرز تهیه ژله ویترینی دندونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرز تهیه
ابتدا یک بسته ژله آلوورا را دریک لیوان آب جوش حل کردم بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد و ژله خنک شد بهش نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کردم و یک سینی مستطیل راچرب کردم و ژله شیر آلوورا را داخلش ریختم و توی یخچال گذاشتم تا چند ساعت بمونه و کامل ببنده تا قالب زدنش راحت باشه،بعد از اینکه ژله داخل سینی کاملا بست یک بسته ی دیگر آلوورا را دریک لیوان آب جوش حل کردم و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و ظرف یا قالب موردنظر را چرب کردم و حدود یکسانت آلوورا داخلش ریختم و داخل یخچال گذاشتم تا نیم بند شد، بعد از اینکه نیم بند شد بوسیله کاتر دندان ژله ی سفید داخل سینی رو قالب زدم و روی آلوورای نیم بند شده ی داخل ظرف اصلی چیدم،دیواره های ظرف را هم با ژله های قالب زده پوشاندم وظرف را حدود ده دقیقه داخل یخچال گذاشتم تا تقریبا ببنده و دندانها ی ژله ای سرجایشان محکم شوند،یک بسته ژله ی انگور و یک بسته ژله تمشک را با هم قاطی کردم و با دولیوان آب جوش حل کردم و اجازه دادم کاملا خنک شد و بهش یک لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کردم و کاملا هم زدم (البته اینکارو باید از قبل انجام بدین تا ژله شیر رنگیتون آماده باشه)،بعد ژله ی رنگی را روی ژله های چیده شده در ظرف اصلی ریختم و ظرف را بمدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کاملا ببنده بعد از چند ساعت ظرف را چند ثانیه داخل آب گرم قرار دادم و کناره های ژله رو با چاقو آزاد کردم و ژله را داخل ظرف موردنظر برگردوندم.
بسته به سایز قالب یا ظرف موردنظرتون میتونید ژله های تمشک یا انگور را کم و زیاد کنید،تقریبا حدود دو یه سه بسته ژله رنگی و دو بسته ژله آلوورا برای این ژله لازمه،اگه ژله دندونیه پسرونه درست میکنید به جای ژله تمشک و انگور از دو یا سه بسته ژله بلوبری استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه