آموزش طرز تهیه ژله هندوانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ژله انار ۲ بسته
ژله آلوورا ۱ بسته
ژله کیوی ۲ بسته
شیرپرچرب ۲/۵ لیوان
شکلات چیپسی
طرز تهیه
برای این ژله به سه تا کاسه در سه اندازه نیاز داریم که یکی از دیگری کوچیکتر باشه .
دوبسته ژله ی کیوی رو در دو لیوان آب جوش حل کرده و روی سماور درحال جوش میذاریم تا ذراتش کاملا حل شود (من بهش دو قطره رنگ ژله ای سبز اضافه کردم) و میذاریم تا ژله خنک شود.
یک بسته ژله ی آلوورا روهم با یک لیوان آب جوش حل کرده و میذاریم خنک بشه.شیر رو هم از یکساعت قبل از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسه. به ژله کیوی خنک شده یک لیوان شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر و ژله مخلوط شوند،توجه کنید که شیر و ژله موقع قاطی کردن هم دما باشن.به ازای هر بسته ژله کیوی نصف لیوان شیر اضافه کردیم چون دوبسته ژله بود یک لیوان شیر اضافه کردیم ،کاسه بزرگمون رو چرب میکنیم و حدود یکسانت از ژله شیر کیوی داخلش میریزیم و میذاریم چند دقیقه ای تو فریزر بمونه تا نیم بند بشه بعد از اینکه نیم بند شد کاسه ی وسط را روی ژله سبز که نیم بند شده قرار میدیم و داخلش رو با یخ پر میکنیم و بقیه ژله شیر کیوی رو از کناره ها با قاشق توی کاسه بزرگ میریزیم تا پرشود و به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم تا ببنده بعد از فریزر درمیاریم و یخ داخلش رو خالی میکنیم و داخلش کمی آب جوش میریزیم و کمی کاسه رو با دست تکون میدیم تا خارج بشه اگه ژله تا حدودی آب شده باشه چند دقیقه داخل یخچال بذارید تا ببنده.به ژله ی آلوورای خنک شده هم نصف لیوان شیر اضافه میکنیم و به مقدار یکسانت روی ژله سبز رنگ میریزیم و میذاریم تو فریزر تا تقریبا ببنده،تو این فاصله دوبسته ژله انار رو با دو لیوان آب جوش حل کرده و میذاریم خنک بشه.
وقتی اون یکسانت ژله شیر آلوورا بست کاسه سوم را روی اون ژله شیر آلوورای بسته شده میذاریم و داخلش رو با یخ پر کنید من چون یخم کم بود یه قندان هم داخلش گذاشتم تا سنگین بشه و بالا نیاد و بقیه ژله شیر آلوورا رو از کناره های کاسه به داخل قالب اصلی میریزیم تا اونم پربشه و بمدت ۷ الی ۱۰ دقیقه در فریزر میذاریم تا اونم ببنده بعد از فریزر درمیاریم و یخ داخل کاسه رو خارج میکنیم و به جاش آب جوش میریزیم داخل کاسه و با کمی حرکت دادن آنرا از ژله خارج میکنیم به ژله ی انار خنک شده یک لیوان شیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل کاسه ای که با ژله شیر آلوورا درست شده میریزیم و داخلش شکلات چیپسی میریزیم و ۴ الی ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا کاملا ببندد بعد از قالب خارج میکنیم و برش میزنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه