آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه ژله شکری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر

شکر 2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
آب 3/4 لیوان
آب سیب تازه 1 لیوان
آب لیمو تازه 1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش رنده شده 1 عدد
رنگ خوراکی (سبز و قرمز) به مقدار لازم
اسانس خوراکی 3 قطره

طرز تهیه

1-ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و روی بخار آب بنماری کنید تا رقیق و شفاف شود.

2-آب سیب و شکر رو روی حرارت خیلی کم بزارین و مرتب هم بزنید و ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن گاز را خاموش کنید. و بزارین ۳ دقیقه بماند تا حباب های آن محو شود.

3-حالا ژلاتین ، آبلیمو و پوست لیمو رو به مواد شکر اضافه و از الک رد کنین تا مواد یکدست شود.

4-سپس مواد را به دو قسمت تقسیم و به هر کدوم رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید.و هر کدوم رو در قالب چرپ شده بریزین وقتی سرد شد به مدت ۵ ساعت در یخچال بزارید تا کاملا بسته بشه .

5-میتونین مواد رو داخل سینی بریزین و با کاتر دلخواه قالب بزنید و در آخر در شکر بغلطانید. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه ژله شکری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی