آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله توت فرنگی با بیسکوییت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله توت فرنگی با بیسکوییت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

توت فرنگی: ٢۰۰ گرم
آب سرد: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
شکر: ٢ قاشق سوپ خوری
خامه‏ فرم گرفته: ١ پیمانه
آب جوش: ١ پیمانه
ژلاتین: ١ قاشق سوپ خوری
ژله توت فرنگی: ١۰۰ گرم
بیسکویت ساده: ۶ عدد

طرز تهیه

1. کافي است اين دسر را يک بار درست کنيد. اونوقت ديگه عاشقش مي‌شيد.

2. توت‌فرنگي‌ها را شسته و با چاقوي تيز خرد مي‌كنيم تا آب نيندازد.

3. پودر ژله را در آبجوش حل كرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط مي‌كنيم. شير را با شكر روي حرارت قرار داده و هم مي‌زنيم تا شكر حل شود.

4. ژلاتين را با دو قاشق آب روي بخار آب حل كرده داخل شير مي‌ريزيم.

5. سپس خامه فرم‌گرفته را به شير اضافه مي‌كنيم.

6. دو كاسه هم شكل ولي در سايز كوچك و بزرگ آماده مي‌كنيم. هر دو را در آب سرد زده و آب آن را خالي مي‌كنيم.

7. كاسه كوچكتر را در كاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به كاسه بزرگتر طوري متصل مي‌كنيم كه كف كاسه مياني بالا قرار بگيرد.

8. فاصله بين دو كاسه را از ژله و توت‌فرنگي پر كرده سپس ظرف را در يخچال به مدت سه ساعت قرار مي‌دهيم تا ژله كاملا ببندد.

9. داخل كاسه كوچكتر آب داغ ريخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضاي خالي (جاي كاسه) را از مواد كرم و بيسكويت پُر مي‌كنيم.

10. دوباره ظرف را در يخچال قرار داده تا دسر ببندد. كاسه را در آب داغ حدوا ۳ ثانیه فرو برده و در ظرف سرو بر مي‌گردانيم.
طرز تهیه ژله توت فرنگی با بیسکوییت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی