آموزش طرز تهیه › چیکن با سس زغال اخته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ران مرغ (کوچک) 8 عدد
آب زغال اخته 3/4 پیمانه
زغال اخته 3/4 پیمانه
آویشن تازه 2 ساقه
شکر قهوه ای 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
2-¼ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و ۵ دقیقه داخل تابه تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. تابه را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. باید دمای فر را به ۱۸۰ درجه فارنهایت کاهش دهید.
3-در یک شیرجوش، آب زغال اخته، زغال اخته تازه، آویشن،۱/۴ قاشق چایخوری و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
4-اجازه دهید مواد بجوشند و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند تا غلیظ شود. آویشن را خارج کنید و سس را روی مرغ
سایر نکات
این غذا پاییزی را باید با سس زغال اخته درست کنید. این سس کمی ترش مزه است که طعم بسیار خوبی به مرغ می بخشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه