آموزش طرز تهیه چیپس ذرت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد ذرت 60 گرم
نشاسته ذرت 60 گرم
آرد گندم یا قنادی 50 گرم
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه؛
2-سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه میکنیم و هم میزنیم؛
3-سپس تخم مرغ ؛ نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه میکنیم و هممیزنیم تا مخلوط یکدست بشه؛
4-روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم کاملا داغ بشه؛ قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن میذاریمتا داغ بشه .
5-و سپس در مخلوط چیپس فرو میکنیم و مجددا در روغن قرار میدیم تا چیپس از قالب جدا بشه و اندکی زمان میدیم و ۲طرفشو جابجا میکنیم تا خوب سرخ بشه .
6-و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافیش خارج بشه و همینطور ادامه میدیم تا مایه چیپس تمام بشه؛ سپس با سس های دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.
سایر نکات
این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ میکنیم؛
این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ میشن؛
پس حواستون باشه روی حرارت زیاد که قرار میدید بلافاصله که دیدین رنگش تغییر میکنه سریعا پشت و رو کنین تا ۲ طرفش کامل سرخ بشه و سپس از روغن خارج کنین تا خیلی تیره نشه و نسوزه؛
میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت ۶۰ گرم هست که تقریبا معادل ۸ ق غ میشه؛
میزان آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم میشه تقریبا حدود ۶ ق غ؛
تمامی ادویه ها دلخواه هستن میتونین اضافه کنین و اگر مایل نیستین میتونین تنها از نمک استفاده کنین؛
برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها میتونین ۱ ق مربا خوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی واسه مناسبتهایی مانند تولد بچه ها میتونین از رنگ خوراکی هم استفاده کنین؛
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه