آموزش طرز تهیه چیپس ترتیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد ذرت 1.5 پیمانه
آرد سفید1 پیمانه
آب ولرم 1/4 پیمانه
کره 25 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
پنیر پارمسان (اختیاری) 1 قاشق غذا خوری
جعفری خردشده(اختیاری) 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و پاپریکا(اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد سفید و آرد ذرت و نمک و کره به دمای محیط رسیده را مخلوط کنید.
2-آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
3-در صورت تمایل پنیر و پاپریکا و جعفری را نیز اضافه کنید.اگر تمایل دارید چیپس تندی داشته باشید فلفل قرمز نیز بزنید.
4-خمیر را در کیسه قرار داده و ۱۵ دقیقه در محیط استراحت دهید.سپس از خمیر گلوله ای برداشته و آنرا با وردنه کاملا نازک باز کنید و برش های مثلثی بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.این خمیر در روغن پف می کند و بعد از پخت میتوانید به همراه انواع سس سرو کنید
سایر نکات
هر چه خمیر را نازکتر باز کنید چیپس های ترد و با پف مناسبی خواهید داشت، اگر ضخامت چیپس زیاد باشد در نهایت سفت خواهد شد و قابل خوردن نیست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه