آموزش طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 لیوان
شکر قهوه ای یا سفید 1 لیوان
روغن مایع 3/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
مواد لازم کیک پنیری
شکر 1/2 لیوان
پنیر خامه ای 300 گرم
ماست 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 قاشق چای خوری
اسانس وانیل کمی
مواد کرم پنیری روی کیک
پنیر خامه ای 100 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/5 لیوان
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
شیر 2 قاشق غذا خوری
گردو برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
طرز تهیه کیک کدو حلوایی : روغن ، شکر قهوه ای ، ۲ عدد تخم مرغ ، وانیل و پوره کدو حلوایی را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس مواد خشک ( ۱ لیوان آرد ، نمک ، بیکیگ پودر ، دارچین ) را کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
طرز تهیه کیک پنیر : ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۱/۲ لیوان شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن ۳ دقیقه بزنید تا خامه ای و یکدست شود ، در ادامه ۲ قاشق ماست ، ۱ قاشق آرد و کمی اسانس وانیل اضافه کنید ، هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند سپس ۲ تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
کرم پنیری : ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۲ قاشق کره را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس ۲ لیوان شکر ، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید ، در پایان ۲ قاشق شیر را اضافه کنید و پس از اینکه کرم یکدست شد داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
ته قالب کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک کدو حلوایی را داخل قالب بریزید و روی آن مایه چیز کیک را اضافه کنید سپس قالب را ۶۰ – ۷۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید ، پس از پخت در فر را باز کنید و اجازه دهید ۱ ساعت چیز کیک داخل فر خاموش باقی بماند.
چیز کیک را پس از ۱ ساعت استراحت از داخل فر خارج کنید و حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و خودش را بگیرد سپس با کرم پنیری و گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید ( دقت کنید که چیز کیک را با قالب داخل یخچال قرار دهید و تا خودش را نگرفته از قالب جدا نکنید ).
برای تهیه پوره کدو حلوایی : کدو را با مقداری اب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا کدو نرم و آب آن تمام شود سپس با پشت چنگال له کنید و رطوبت اضافی اش را بگیرید.
سایر نکات
به جای شکر قهوه ای میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، پیشنهاد میشود به جای ماست از خامه ترش استفاده کنید ، پس از پخت ممکن است لایه پنیر کمی شل باشد که با قرار گرفتن در یخچال سفت خواهد شد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه