آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیز کیک ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

شکر (3/4 لیوان) 140 گرم
کره 50 گرم
آرد (نصف لیوان) 0 6گرم
نشاسته ذرت (2 ق غ) 20 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
شیر 100 میلی لیتر
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-پنیرخامه ای را با پشت قاشق نرم میکنیم کره و شیر رااضافه میکنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کره ذوب شود ومواد یکدست شوند .

2-بعد از روی بخار کتری برمی داریم و اجازه میدهیم تا خنک شود. وقتی خنک شد آرد و نشاسته را داخلش الک میکنیم.

3-زرده و سفیده را از هم جدا کنیم و سفیده هارا هم میزنیم تا فرم بگیرد سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا فرم بگیرد.

4-آبلیمو و زرده و وانیل را به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و ۵دقیقه هم میزنیم.

5-مخلوط پنیر را به سفیده اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

6-کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم و قالب را داخل یکظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم

7-و داخل فر برای حدود یک ساعت و ده دقیقه میگذاریم. اگر خواستید رویش طلایی تر شودیک ربع بیشتر بگذارید.

8-بعد از کمی خنک شدن تو یخچال بگذارید تا خوب سرد شود . بعد به دلخواه با خامه تزئین میکنید.

سایر نکات

1.اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها را فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشود.2.در فر را طول زمان پخت اصلا باز نکنید . بعد از پخت سریع از فر درنیاورید. بگذارید در فر نیمه باز باشد تا دو سه دقیقه سپس از فر در بیارید.بافت کیک کاملا لطیف و نرم و اسفنجیه.مزه پنیر خامه ای به خوبی حس میشه.این کیک شیرینیش زیاد نیست.
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی