آموزش طرز تهیه چیز کیک هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
پنیر ماسکارپونه (200 گرمی) 2 بسته
خامه صبحانه 250 گرم
شیر 1/2 لیوان
هلو (پوره شده) 2 عدد
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان
کره 150 گرم
موز 3 عدد
ژله هلو 1 بسته
هلو یا شلیل برای تزئین 2 عدد
بیسکویت پتی بور 2 بسته
طرز تهیه
1-برای پایه ی چیز کیک بیسکوییت ها رو پودر میکنیم و با کره ی آب شده ی خنک شده مخلوط میکنیم (برای لطافت بیسکوییت ها ۳ عدد موز را هم له کرده به بیسکوییت ها اضافه میکنیم) در صورت دلخواه میتونین مقداری دارچین هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه
2-بیسکویت ها رو ته قالب میریزیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا منسجم بشه و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال میزاریم تا سفت بشه
3-پنیر و خامه رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه سپس نصف لیوان شیر و (دو قاشق پودر ژلاتین رو تو نصف لیوان آب حل میکنیم ) اضافه میکنیم و با همزن میزنیم(حدود۱دقیقه) .
۲-4 تا هلو رو پوست کنده و پوره میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، پودر ژله ی هلو رو با ۱ و نیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و بعد خنک شدن نصف لیوانشو به این مواد اضافه میکنیم و برای چند ثانیه هم میزنیم،
۵
5-این مواد رو روی بیسکوییت ریخته و حدود ۲۰ دقیقه داخل فریزر و بعدا حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم
6-بعد بسته شدن کرم میانی دو عدد شلیل یا هلو رو برش داده و روی کرم میچینیم بعد یه لیوان باقی مانده ژله ی هلو رو به آرامی روی هلو ها ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد.
سایر نکات
به جای پنیر ماسکارپونه میتونین از 400 گرم پنیر خامه ای استفاده کنید البته باید یه شبانه روز در آب قرار بدید که شوریش بره و دو بار هم تو این مدت آبش رو عوض کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه