آموزش طرز تهیه چیز کیک موکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
نسکافه 1/4 پیمانه
آرد 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری سرپر
مواد لازم قسمت پنیری چیزکیک
0
خامه فرم گرفته 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
شیر 1/4 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-طرز تهیه کیک موکا….
2-زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم.سفیده را همراه ۲ قاشق شکر میزنیم تا حجیم و سفت شود و در یخچال میگذاریم
3-زرده ها را همراه شکر و روغن میزنیم تا کرمی شود و نسکافه را اضافه میکنیم
4-آرد.بکینگ پودر.پودر کاکائو را سه بار الک میکنیم و در مواد مایع میکس میکنیم
5-سپس سفیده را در مواد بالا فولد میکنیم.مواد را در قالب کمربندی ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت۳۰ الی۴۰ دقیقه میپزیم
6-قسمت پنیری…..
7-پودر ژلاتین را روی شیر میپاشیم و روی بخاری کتری به صورت بنماری حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه
8-خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را خوب باهم مخلوط میکنیم .مخلوط ژلاتینی را اضافه کرده و خوب با همزن میزنیم تا یکدست بشه
9-در نهایت پودر نسکافه و پودرکاکائو را اضافه میکنیم
10-مواد پنیری را روی کیک خنک میریزیم و با لیسک سطحش رو صاف و یکدست میکنیم
11-به مدت ۵ الی۶ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد به دلخواه تزیین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه