آموزش طرز تهیه چیز کیک لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای پایه چیز کیک:
2.5 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(به نسبت قالبتان میتواند کم شود)
110 گرم کره
برای خامه:
250 گرم شکر (1 لیوان شکر + 1/4 لیوان شکر)
پوست 1 عدد لیموی بزرگ
آب 1.5 عدد لیمو (ترش)
1 استکان خامه صبحانه
2 پاکت پنیر خامه ای(پنیر سفید پینار استفاده کردم)
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری وانیل
برای روی چیز کیک:
1 و یا 2 پاکت ژله لیمویی
درصورت امکان از ژله دکتر اوتکر استفاده کنید، رنگ ژله های دیگر بد میشود.
برای کرم سفید:
3 پاکت کرم شانتی(طبق دستور روی پاکت درست کتید شیر آن را کم بگذارید کمی غلیظ درست کنید)
کرم شانتی پاکت 75 گرمی همان پودر خامه است که یک پاکت با یک لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید.
طرز تهیه
بیسکوییت ها را تا زمانیکه مثل آرد شوند در غذاساز خرد کنید. روی آن کره آب شده را اضافه کرده خوب هم بزنید. (کره همه جای بیسکوییت پخش شود.) مخلوط بیسکوییتی را کف قالب کمربندی 21 سانتی با فشار دادن پهن کنید. پنیر خامه ای را همراه شکر تا زمانی که قوامی یکدست بگیرد 4 دقیقه هم بزنید. سپس آب لیمو و رنده پوست لیمو و خامه را اضافه کنید. سرعت هم زن را کم کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. درآخر وانیل را اضافه کرده 5_10 ثانیه دیگر هم بزنید. چیزکیک را نباید زیاد هم زد. حباب های هوا باید داخل خامه بماند، که سبب میشود موقع پختن زیاد پف کند و بعدا هم وسط آن نشست نکند. مواد خامه ای را روی مواد بیسکوییتی بریزید و داخل فر 180درجه بذارید. موقعی که سطح آن نقطه نقطه شروع به سرخ شدن کرد از فر خارج کنید. (امکان دارد کناره هایش ثابت و وسطش کمی آویزان باشد.) چیز کیک را کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد ژله لیمویی را طبق دستور روی پاکت حاضر کنید و قبل از اینکه سرد شود روی چیزکیک ریخته چند ساعت داخل یخچال منتظر سرد شدنش بمانید. سپس کرم شانتی ها را با شیر سرد هم بزنید و یک قسمت آن را روی ژله لیمویی بمالید روی آن را صاف کنید. باقیمانده شانتی را داخل قیف خامه زنی ریخته روی آن شکل دهید. چیز کیک را یک شب داخل یخچال نگه دارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه