آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی؛ حرفه‌ای اما ساده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیز کیک شکلاتی؛ حرفه‌ای اما ساده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شیر ۲/۳ لیوان
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت شکلاتی ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

1-بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ).

2-کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

3-تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار هید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری )

4-ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

5-پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود

6-سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.

7-خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.

8-قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید

9-سپس قالب را به مدت ۳-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

10-پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).

سایر نکات

بجای 1 قاشق غذاخوری پودر زلاتین میتوانید از 2 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 4 ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید ، بجای بیسکوییت شکلاتی از بیسکوییت ساده و سبوسدار نیز میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی؛ حرفه‌ای اما ساده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی