آموزش طرز تهیه چیز کیک شعریه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
بیسکویت پتی بور 1.5 بسته
کره 120 گرم
پنیر ماسکارپونه200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
شیر عسل 7 قاشق غذا خوری
پودر قند 2 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
آب 1/2 لیوان
رشته شعریه 1/2 بسته
کره 50 گرم
شیر عسل (برای لایه سوم) 1/3 قوطی
گردو و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بیسکویت ها را با آسیاب کاملا پودر کنید و بعد با کره آن را ورز بدهید و کف قالب که مال من قالب کمربندی بود یک عدد پلاستیک فریزر پهن کردم مواد را کف ظرف ریختم و بعد با قاشق خوب همه قسمت هایش را صاف کردم، این از لایه اول.
2-برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه را با ۲۰۰ گرم خامه و ۷ قاشق شیر عسلی و پودرقند حسابی یکدست می کنیم، بعد پودر ژلاتين را با نصف لیوان آب بن ماری می کنیم و وقتی کاملا خنک شد با مواد پنیری و همزن آن را یکدست می کنیم و روی لایه بیسکویتی می ریزیم حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.
3-برای لایه آخر نصف بسته کنافه (شعریه) را با ۵۰ گرم کره تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود بعد ۱ سوم قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید به همراه گردو و پسته یک کم که خنک شد روی لایه دوم با دست همه جای چیز کیک را با آن بپوشانید و بعد بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه