آموزش طرز تهیه چیز کیک ردولوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
پنیر خامه ای 240 گرم
کره 1/2پیمانه
خامه ترش 1 پیمانه
بیسکویت اریو 24 عدد
رنگ خوراکی قرمز 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری
شکر 1/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 240 گرم
طرز تهیه
1-بیسکوییت هارو در غذاساز ریخته و چند پالس بزنین تا کاملا پودر بشه سپس کره رو اضافه و مخلوط کنین.
2-خمیر حاصل رو به کف و دیواره قالب کمربندی ۲۳ سانتی بخوبی با فشار فیکس کنین و قالب رو حد اقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید
3-پنیر خامه ای رو با همزن بزنین تا نرم بشه سپس خامه ترش،شکر،رنگ قرمز،پودر کاکاِِئو، و عصاره وانیل رو اضافه و بزنین تا کاملا یکدست بشه
3-مواد رو روی کراست بیسکوییتی بریزین و صاف کنین و دوباره حد اقل ۴ ساعت در یخچال قرار بدید.
4-هنگام سرو روی هر برش خامه فرم گرفته بریزین.
سایر نکات
***لایه خامه ای این کیک خیلی لطیفه اگه میخواین پایدارتر بشه میتونین یک قاشق پر پودر ژلاتین رو در کمی آب مخلوط و بعد بن ماری کنین و هنگام مخلوط کردن مواد بهش اضافه کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه