آموزش طرز تهیه چیز کیک آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلبالو ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
شکر سه چهارم پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه آلبالویی:
آلبالو ۱/۵پیمانه بدون هسته
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
برای لایه زیری بیسکویتهارو با دست کمی خرد میکنیم وتوی میکسر یا آسیاب میریزیم تا خوب خرد شود وقتی خرد شد کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم کاغذ روغنی رو ته قالب کمربندی میذاریم ومخلوط بیسکویتها با کره رومیریزیم توش و با پشت کفگیر خوب فشرده میکنیم (البته با پشت لیوان و گوشت کوب هم میتونید بیسکویتها رو فشرده کنید) و۲۰ دقیقه میذاریم توی فریزر، تو این فاصله باید لایه وسط رو آماده کنیم، پنیر خامه ای وشکرو وانیل رو با همزن خوب میزنیم بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن، یک بسته ژله آلبالو رو به همراه یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی کتری در حال جوش تا ذراتش خوب حل بشه بعد بهش ۴ حبه یخ اضافه میکنیم وبعد از خنک شدن به موادمون اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا ذرات ژلاتین خوب حل بشه، قالبو از فریزر در میاریم وموادمون روی لایه بیسکویتی میریزیم وسطحشو صاف میکنیم ومیذاریم تو یخچال تا ۲ ساعتی کمی سفت بشه در این فاصله باید لایه آخر رو درست کنید.
آلبالو های بدون هسته را داخل مخلوط کن میریزیم و شکر را بهش اضافه میکنیم تا میکس شود سپس از صافی رد میکنیم تا پوست آلبالوها گرفته شود،روی پودر ژلاتین آب میریزیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا ذراتش حل شود سپس به پوره آلبالو اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه بعد با قاشق و به آرامی روی لایه دوم میریزیم و حدود ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد.
دسرهایی مثل چیزکیک و تیرامیسو اگه یک شب داخل یخچال بمونن خوشمزه تر میشن.
برای تزئین روش از شکلات تخته ای سفید و ترافل استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه