آموزش طرز تهیه چیزکیک گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بیسکویت شکلاتی: 200 گرم
شکر قهوه ای: 2 ق س
کره (ذوب شده): 100 گرم
مواد میانی
پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
پنیر خامه ای: 100 گرم
شکر قهوه ای روشن: 150 گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
تخم مرغ: 2 عدد
خامه صبحانه: 50 گرم
کره (نرم): 20 گرم
ماست خامه ای: 2 ق س
گردو (خردشده): 100 گرم
مواد رویه
شکر قهوه ای: 2 ق س
خامه صبحانه: 150 گرم
طرز تهیه
1. بیسکوییت را آسیاب کرده.
2. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده.
4. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد پنیری
1. پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
2. شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود.
3. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید.
4. خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید.
5. در آخر گردو خردشده را اضافه کرده.
6. مواد را روی بیسکوییت بریزید.
7. در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
8. پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد).
طرز تهیه مواد رویه
1. شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد.
2. مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
3. چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده.
4. سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه