آموزش طرز تهیه چیزکیک کدوحلوایی ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بیسکویت ساقه طلایی ……. 150 گرم
کره …………………………… 80 گرم
پنیر لبنه ……………………… 400 گرم(یا پنیر ماسکارپونه)
شکر ………………………….. 150 گرم(برای پخت کدو حلوایی)
تخم مرغ ……………………. 3 عدد
وانیل ………………………… 1 قاشق چای خوری
خامه …………………………. 200 گرم
کدوحلوایی ………………….. 1 کیلوگرم(بدون پوست)
آب …………………………….. 1 فنجان
چوب دارچین ………………… 1 یا 2 عدد
میخک …………………………. 3 یا 4 عدد
شکر ……………………………. 175 گرم
آب لیموترش تازه …………….. نصف یک لیموترش
مغز فندق خرد شده …………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
طرز تهیه
کدو_حلوایی ها را خرد می کنیم و در یک ظرف بزرگ مناسب قرار می دهیم. آب ، شکر ، چوب دارچین و میخک را به آن اضافه کرده و ظرف را روی شعلهی کم اجاق قرار می دهیم تا کدو حلواییها کاملا بپزد سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. کدو حلوایی های پخته را به همراه آب نصف یک لیموترش تازه ، درون غذاساز می ریزم و آن را کاملا پوره می کنیم. برای تهیه ی پایه ی چیز_کیک ، بیسکویت های ساقهطلایی را به همراه کره ی هم دما با اتاق درون غذاساز می ریزیم و کاملا میکس می کنیم. مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب کمربند دار که کفِ آن را کاغذ روغنی گذاشته ایم، می ریزیم و با پشت یک استکان، پودر بیسکویت را کاملا به کف قالب فشار می دهیم تا منسجم و فشرده شود. پنیر لبنه ( یا پنیر ماسکارپونه) و شکر را در یک ظرف گود مناسب، ریخته و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. تخم_مرغ ها را تک تک به مخلوط پنیر اضافه کرده و به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم و هر تخم مرغ را به صورت جداگانه به خورد مواد می دهیم و در آخر خامه و وانیل را به کرم پنیری اضافه کرده و به مدت 3 تا 4 دقیقه همه ی مواد را با هم می زینم تا سس یکدستی حاصل شود. کرم پنیری را روی لایه ی بیسکویت درون قالب ریخته و قالب را به مدت 40 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 165 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود. وقتی چیز کیک خنک شد، تمام سطح آن را با پوره ی کدوحلوایی کاملا می پوشانیم و روی آن را صاف می کنیم.و به مدت یک شب درون یخچال قرار می دهیم سپس از قالب خارج کرد و در صورت دلخواه روی آن را با مغز فندق خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه