آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک ژاپنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیزکیک ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد سفید قنادی ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۴۰ گرم
وانیل نصف قاشق چ
رنده پوست لیمو نصف قاشق چایخوری
پودر تارتار یک چهارم ق چ
نمک یک هشتم ق چ
آب لیموترش ۱ قاشق چ

طرز تهیه

اول همه مواد یخچالی رو از یخچال درمیاریم تا به دمای محیط برسن،بعد پنیرخامه ای ،کره و شیر را داخل ظرفی ریخته و روی سماور درحال جوش بن ماری میکنیم تا ذوب و روان شوند،سپس از صافی عبور میدیم تا گلوله های حل نشده جدا بشن بعد اجازه میدیم خنک بشه، آرد و نشاسته ذرتو با هم مخلوط و دوبار الک میکنیم.
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم،زرده ها را با همزن دستی کمی مخلوط میکنیم و وانیل و رنده پوست لیمو رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و در دو مرحله به مواد پنیری که خنک شدن اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی هم میزنیم،نمک ونصف شکر دانه ریز و آب لیموترش را به موادمون اضافه میکنیم و کمی با همزن دستی میزنیم بعد آرد و نشاسته الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی موادو مخلوط میکنیم.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی تمیز با همزن برقی هم میزنیم تا کف کند سپس پودرتارتار را اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی هم میزنیم و شکر دانه ریزو کم کم اضافه میکنیم تا سفیده تقریبا فرم بگیرد البته نباید زیاد مثل خامه فرم گرفته بشه باید یکم حالت کشسانی داشته باشه یعنی وقتی پره های همزنو از داخلش دربیاریم به صورت خمیده دربیاد.
سفیده فرم گرفته را کم کم به موادپنیری اضافه کرده و با همزن دستی خیلی آروم و دریک جهت هم میزنیم تا سفیده با مواد خوب مخلوط شود،(من چون ظرفم کوچیک بود ظرفشو عوض کردم)
قالب گرد به قطر ٢٠ سانت و ارتفاع ۱۰ سانت رو کمی چرب میکنیم و کف قالب و دیواره های آن کاغذ روغنی میذاریم کاغذ روغنی توسط اون مقدار روغنی که قالبو باهاش چرب کردیم به قالب میچسبه،روی کاغذ روغنی رو اصلا چرب نميكنيم.

موادو داخل قالب میریزیم و قالبو دوبار به زمین میکوبیم تا حبابهای هوا خارج بشن و قالبو داخل یک قالب بزرگتر میذاریم و داخل قالب بزرگتر تا نیمه آب جوش میریزیم و قالبو با همون قالب بزرگتر داخل فری که با ۱۶۰ درجه گرم شده به مدت یکساعت و نیم قرار میدیم تا کیک بپزد،وقتی خلال دندان تمیز دراومد چیزکیک پخته و یکی دو دقیقه گریلو روشن کنید تا سطحش طلایی بشه بعد فرو خاموش کنید و لابه لای در فر یه دستمال آشپزخانه قرار بدین و اجازه بدین چیزکیک بمدت یکساعت داخل فر خاموش بمونه،بعد از یکساعت کمی تو محیط آشپزخونه بذارید و کاغذ روغنی دیواره ها رو جدا کنید و چیزکیکو با احتیاط از قالب جدا کنیدو به دلخواه با پودرقند تزیین کنید،من بعد از ریختن پودرقند با شابلون پودرکاکائو روی چیزکیکم ریختم.
تمام مواد این چیزکیک را با ترازوی دیجیتالی اندازه بگیرید تا به نتیجه دلخواه برسید.
این چیزکیک به دمای فر خیلی حساسه اگه کمی فرتون نامیزان باشه به نتیجه دلخواه نمیرسید.
دوستان عزیزی که فرشون گازی هست بهتره کل مواد بالا رو نصف کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
رنده پوست لیمو و آب لیموترش رو حذف نکنید برای از بین بردن بوی تخم مرغ ضروری هستن و اصلا مزه ی ترش به چیز کیک نمیدن.
نشاسته ذرتو با آرد ذرت اشتباه نگیرید آرد ذرت کرم رنگه مایل به زرده ولی نشاسته ذرت سفیده.
در تمام مراحل درست کردن این چیزکیک از همزن دستی استفاده میکنیم فقط سفیده ها رو با همزن برقی میزنیم
طرز تهیه چیزکیک ژاپنی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی