آموزش طرز تهیه چیزکیک هویج بهمراه فراستینگ پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک هویج:
1ونیم پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری جوش شیرین (ویا 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر)
3/4 پیمانه روغن کانولا
2 تخم مرغ بزرگ زده شده
1ونیم پیمانه هویج رنده شده (1 هویج بزرگ)
1/2 پیمانه کشمش (اختیاری)
1/2 پیمانه گردو خرد شده
برای لایه دوم:
حدود 453 گرم پنیر ماسکارپونه در دمای اتاق
3/4 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1ونیم قاشق غذاخوری آرد
1/2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل
2 تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه خامه ترش ویا نداشتین خامه صبحانه
برای فراستینگ پنیری:
1 پیمانه پودر شکر
4 قاشق غذاخوری کره نرم
حدود 113 گرم پنیر ماسکارپونه نرم
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین و یک قالب 23 سانتیمتری روغن بمالین.
برای کیک، در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، دارچین، نمک و جوش شیرین یا بکینگ پودر رو مخلوط کنین، روغن رو اضافه کنین و هم بزنین، تخم مرغ هارم اضافه کنین و هم بزنین خوب، هویج، کشمش و گردو هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. (تا حالا به اینصورت کیک درست نکردم).
برای چیزکیک، پنیر و شکر رو خوب بزنین با همزن، نمک و آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین، وانیل و تخم مرغ هارم یکی یکی اضافه کنین و هر سری 1 دقیقه بزنین، بعد خامه ترش رو اضافه کنید.
داخل قالب، 2/3 مایع کیک رو بریزین و یکنواخت کنین، سپس با قاشق 1/3 از چیزکیک رو روش بریزین، بعد بقیه کیک هویج رو روش بریزین و یکنواخت کنین، بعد بقیه چیزکیک رو روش بریزین و یکنواخت کنین.
1 ساعت بپزین، وسطش تکون میخوره.بعد یک ساعت بزارین در دمای اتاق سرد شه، بعد بزارین یخچال، حداقل 4 ساعت.بهتره یک شب بمونه یخچال. وقتی میخوایین سرو کنین،فراستینگ رو تهیه کنید، همه موادو خوب بزنین با همزن، و اینو روی چیزکیک بدین و با گردو اینا تزیین کنین و 10 دقیقه بزارین یخچال بعد سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه