آموزش طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کراست:
145 گرم تکه های بیسکوییت
45 گرم نان پرتزل (اختیاری)
9 قاشق غذاخوری ویا 130 گرم کره آب شده
–
برای چیزکیک:
3 پیمانه ویا 675 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
1/2 پیمانه ویا 150 گرم سس دولسه دو لچ(185 گرم هم میتونین بزنین)(طرز تهیش پایینتر)
3/4 پیمانه ویا 177 میلی لیتر خامه صبحانه
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
برای بریتل بادام:
1/2 پیمانه ویا 115 گرم کره نرم
1/2 پیمانه ویا 115 گرم شکر
1 پیمانه ویا 125 گرم بادام تفت داده شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
–
سس دولسه دو لچ
برای 1ونیم پیمانه(ما اینهمه نمیزنیم داخل چیزکیک کلی میمونه)
4 پیمانه ویا 1 لیتر شیر
1 و 1/4 پیمانه یا 300 گرم شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
برای بریتل،یک سینی 20 در 20 سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین بعد شکر و کره رو روی حرارت ملایم قرار بدین، بعضا هم بزنید تا کاراملی رنگ شه، بادام های تست شده، وانیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین بعد روی کاغذ آلومینیومی بریزین و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سفت شه، بعد بردارین و با وردنه به تکه های کوچک و بزرگ بشکنین، بعد داخل ظرف دربسته نگه دارین تا نیاز شه.
برای کراست، بیسکوییت ها و پرتزل هارو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد کراست رو ته قالب فشار بدین یکدست و بزارین یخچال.
برای چیزکیک، سس دولسه دو لچ و پنیر رو با همزن بزنین، خامه، وانیل و نمک رو اضافه کنید و بزنین تا فرم بگیره، نصف مخلوط رو روی کراست بریزین، بعد کلی بریتل روش بریزین، بعد بقیه چیزکیک رو روش بریزین و یکنواخت پخش کنین. سلفون بکشین و یک شب بزارین یخچال، چون ژلاتین نداره،باید یک شب بمونه تا بگیره.
با خامه فرم گرفته، سس دولسه دو لچ و مانده های بریتل بادام، تزیین کنید.
چیزکیک تا 3 روز در یخچال میمونه.فریزر هم میتونین بزارین.
نکته: مطمئن شین که سس دولسه دو لچ، خیلی غلیظ باشه.اگه چیزکیک شله، بزارین فریزر تا سفت شه.-
داخل قابلمه سس با کف با ضخامت زیاد، شکر و شیر رو بجوشونین و حرارت رو کم کرده و بعضیا هم بزنین تا غلیظ و کاراملیزه شه،حدود 1ونیم ساعت الی 1 و 45 دقیقه طول میکشه.کف های روشو بردارین.بعد از یک ساعت مدام هم بزنین تا نسوزه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه