آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی با کراست اوراو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 12-16 نفر
برای لایه اول:
2 پیمانه بیسکویت اوراو (یا بیسکویت شکلاتی دیگه)بدون کرم و خوب خرد شده
1/4 پیمانه کره آب شده
2 قاشق غذاخوری شکر
–
برای قسمت پنیری:
حدود 906-907 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه در دمای اتاق
1 و 2/3 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
1/4 قاشق چایخوری نمک
4 تخم مرغ بزرگ
2 زرده تخم مرغ
1ونیم قاشق چایخوری اسانس وانیل خالص
1/4 پیمانه خامه ترش(اگه پیدا نکردین،طرز تهیشو در کامنت ها گذاشتم)
–
برای سس براق توت فرنگی:
1 پیمانه توت فرنگی های یخ زده، که گرم شدن
حدود 2 پیمانه یا 473 گرم توت فرنگی تازه کوچک که شستین و برگاشو کندین
3 قاشق غذاخوری آب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نشاسته
رنگ قرمز خوراکی(اختیاری)
–
طرز تهیه
فر رو در درجه حدود 162-163 درجه بزارین و ظرف بزرگی از آب رو بزارین رو شعله تا بجوشه که بعدا میزارین توی فر،.مواد پایه رو مخلوط کنین و به یک قالب کمربندی گرد حدود 22-23 سانتیمتری بریزین و فشار بدین(میتونین مقداری هم به اطراف فشار بدین، یعنی اطرافش بالاتر باشه)، بعد بزارین کنار.
در کاسه بزرگی پنیر، شکر، آرد و نمک رو اونقدر بزنین که نرم شه(با دور کند همزن)، بعد یکی یکی تخم مرغ ها و زرده هارو اضافه کنین و هر سری با دور کند همزن بزنین، بعد وانیل و خامه ترش رو اضافه کنین.بعد چیزکیک رو بریزین روی کراست.قالب رو در یک ظرف بزرگتری بزارین و توش آبی که روی شعله میجوشید رو بریزین تا سطح آب بیاد تا نصف قالب کمر بازشوتون(اگه قالبتون ازونایی نبود که آب توش نمیره، حتما اطرافشو با فویل خوب بپوشونین،که بهتره در هر صورت این کارو کنین).70 تا 80 دقیقه در فر گرم 162-163 درجه بپزین تا سفت شه و کمی روش طلایی شه، بعدش از فر دربیارین و از توی آبم دربیارین و بزارین سرد شه،بعد بزارین یخچال حداقل 3 ساعت تا یک شب
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه