آموزش طرز تهیه چیزکیک آناناس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم لایه زیرین:
بادام (پودر شده): 150 گرم
کره (ذوب شده): 40 گرم
مواد لازم فیلینگ:
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
آب سرد: 4 قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای: 500 گرم
شیر: یک پیمانه
شکر: 150 گرم
مواد لازم تزیین:
کمپوت آناناس: 3 الی 4 برش
پرک نارگیل: به مقدار لازم
طرز تهیه
شش قالب کوچک (به قطر 10 سانتی متر) را با کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
برای تهیه لایه زیرین، بادام پودر شده و کره را کاملا با هم مخلوط کنید. این مخلوط را کف قالب ها بریزید و فشار دهید.
برای تهیه فیلینگ، پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید. پنیر خامه ای، شیر و شکر را در ظرف جداگانه ای با هم به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب ها روی لایه بادام بریزید و قالب ها را حدود 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به کمک چاقویی مرطوب، چیزکیک ها را از قالب ها جدا کرده و به ظرف سرو انتقال دهید. چیزکیک ها را با برش های کمپوت آناناس و برگ نارگیل تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه