آموزش طرز تهیه چيزكيك لقمه اي با روکش شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بيسکوبيت پتي بور ………. 200 گرم
کره ي ذوب شده……………… 100 گرم
پنير ماسکارپونه ………….. 200 گرم
شکر ………………………… نصف ليوان
خامه ي ترش…………………… 200 گرم
تخم مرغ ………………….. 1 عدد
وانيل ………………………. 1 قاشق چاي خوري
آرد ………………………….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ………………………… يک چهارم قاشق چاي خوري
مواد لازم رويه ي شکلاتي:
شکلات تخته اي ………….. 400 گرم
کره …………………………. 4 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
بيسکوييت ها را پودر کرده و با کره ي ذوب شده کاملا مخلوط مي کنيم و در يک ظرف مربع شکل مخصوص فر مي ريزيم و با استفاده از کف يک ليوان بيسکوييت را کاملا کف ظرف فشرده مي کنيم و ظرف را در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 10 دقيقه قرار مي دهيم و سپس از فر خارج مي کنيم و اجازه مي دهيم که خنک شود و دماي فر را روي 120 درجه ي سانتي گراد تنظيم مي کنيم. پنير ماسکارپونه و شکر را در ظرفي ريخته و با همزن حدود 4 دقيقه هم مي زنيم، سپس خامه ي ترش، تخم مرغ، آرد، وانيل و نمک را اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا يک دست شود سپس اين مواد را روي بيسکوييت ها ريخته و حدود 40 دقيقه در فر با دماي 120 درجه ي سانتي گراد قرار مي دهيم سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که خنک شد به مدت يک شب در يخچال قرار مي دهيم و سپس به اندازه ي دلخواه برش زده و در سسي که به روش بن ماري از مخلوط شکلات تخته اي و کره درست کرده ايم مي غلتانيم و اجازه مي دهيم تا سرد شود و رويه ي شکلاتي آن سفت شود سپس آماده ي سرو است.
شيرينانه ي 1: براي تهيه ي خامه ي ترش، 200 گرم خامه ي معمولي که هم دما با اتاق است را با يک قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه مخلوط کرده و خوب هم مي زنيم.
شيرينانه ي 2: براي تهيه ي سس شکلات به روش بن ماري، يک ظرف را بر روي يک کتري(يا هر ظرف ديگري) که پر از آب در حال جوش است قرار مي دهيم طوري که با بخار آب جوش ظرف رويي و محتوياتش گرم شود سپس شکلات تخته اي را در ظرف رويي تکه تکه کرده و کره را هم اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و اجازه مي دهيم که کره و شکلات با بخار آب جوش ذوب شوند بعد از اين که سس يک دست شد آماده ي استفاده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه