آموزش طرز تهیه چوربا یایلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان ماست
1.5 قاشق غذاخوری(سر پر) آرد
2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
6 لیوان آب
1 استکان برنج(استکان کمرباریک ترک ، برنج را از قبل خیس کنین بهتر است)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
نکته کلیدی:
در ترکیب مزه، چکیده بودن ماست مورد استفاده باعث رسیدن به قوام مورد نظر خواهد شد.
طرز تهیه
2 لیوان ماست، 1.5 قاشق غذاخوری آرد، 2 قاشق چایخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را داخل قابلمه ای که میخواهید چوربا را بپزید بریزید و تا وقتی به قوام صاف و یکدستی برسد با همزن دستی هم بزنید.
سپس 1 عدد زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
6 لیوان آب سرد را هم اضافه کرده هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و تا وقتی بجوشد هم بزنید.
وقتی چوربا شروع به جوشیدن کرد، 1 استکان برنجی را که شسته و آبکش کرده اید را اضافه کنید و دوباره بذارید بجوشد.
در این حین روغن زیتون و کره از هر کدام 2 قاشق غذاخوری را داخل ماهیتابه ای بریزید و داغ کنید.
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
روغنی را که حاضر کرده اید را روی چوربا درحال جوش بریزید.
خوب هم بزنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
چوربا یایلا حاضر است، میتوانید موقع سرو روی چوربا فلفل قرمز چرک شده و نعناع بپاشید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه