آموزش طرز تهیه چوربا هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد هویج متوسط
1 فنجان قهوه خوری رشته سوپ
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 حبه سیر
1 عدد عصاره مرغ
4 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای مزه دار کردن چوربا:
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری پر آرد
1 عدد زرده تخم مرغ
برای روی چوربا:
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چای خوری نعناع
طرز تهیه
داخل قابلمه روغن مایع بریزید. سیر و هویج رنده شده را اضافه کنید و تا وقتی که نرم شود تفت بدید. سپس رشته سوپ ، عصاره مرغ و آب را اضافه کنید و کمی بجوشانید. ماست ، آرد و زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. از آب چوربا که در حال جوشیدن است 3_2 ملاقه به مخلوط ماستی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. مخلوط ماستی را آرام آرام به چوربا اضافه کنید و همزمان هم بزنید که ماست و تخم مرغ نبرد. یک ، دو جوش بجوشانید سپس نمک را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. کره را داخل ماهیتابه ای آب کنید وقتی کف کرد نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید و روی چوربا بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه